Wel Zijn in dementie!

Hoe bijzonder is het dat wij als team een bijdrage mogen leveren aan het welzijn van onze bewoners?! Wij werken vanuit onze 10 klantbeloften om zoveel als mogelijk kwaliteit van leven te kunnen bieden. Niet vanuit de gedachte van wat er niet meer kan, maar juist vanuit de gedachte wat er allemaal wel kan. Het is fijn te zien dat onze bewoners en gasten zichzelf mogen zijn, talentvol, trots en waardevol.
We doen dit met elkaar op het prachtige Zorglandgoed Groot Spriel, waar gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid vanzelfsprekend zijn, er tijd en ruimte is voor ontmoeting, voor aandacht en voor het genieten.

Zie je het al voor je, dan zoeken we jou als collega!

Het leefplezier van onze bewoners staat voorop. Als jij liefdevolle verzorging met oog voor welzijn wilt bieden dan is dit wellicht een functie voor jou.

Is het voor jou vanzelfsprekend om:

  • De mogelijkheden en wensen van onze gasten en bewoners te erkennen en te respecteren
  • Tijd en aandacht te geven aan de mens achter de dementie
  • Je professionele deskundigheid in te zetten voor een hoge kwaliteit van Welzijn en Zorg
  • Samen te werken met collega’s en bewoners om van elke dag een bijzondere dag te maken

Dan nodigen we je uit te solliciteren!

Je beschikt over een diploma Helpende+, of VIG niveau 3. Het is fijn als je voor onze bewoners een vertrouwd gezicht wordt, maar het aantal uren kunnen we in onderling overleg vaststellen. Je bent beschikbaar voor alle diensten, waaronder dag- avond- en nachtdiensten. We bieden je een leuke baan waar werkplezier en een mooie werkomgeving centraal staan. Voel je van harte welkom in ons team. We kijken naar je uit!

Meer weten? Bel ons op 0341-820426 en vraag naar Michiel Versteeg, onze manager Welzijn en Zorg. Je mag natuurlijk ook meteen solliciteren, stuur dan je motivatiebrief en CV naar  contact@zorglandgoedgrootspriel.nl

Meer weten over ons? Kijk op www.zorglandgoedgrootspriel.nl

Deel deze vacature