Zorglandgoed Groot Spriel is opgericht door Arnold en Monique Hoeve. Samen met hun kinderen Anne en Gijs zijn zij een hecht en zorgzaam gezin. Hoe ze met het zorglandgoed zijn begonnen? Na een periode van bezinning besloten ze in 2018 het roer om te gooien.

Ze wilden een woonzorgvoorziening voor mensen met geheugenproblemen en dementie opzetten. Toen ze Landgoed Groot Spriel zagen, voelde het meteen goed. Een omgeving waar mens en natuur samenkomen en waar de gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid vanaf spat. Een plek waar tijd en ruimte is voor ontmoeting, voor aandacht én voor genieten.

Arnold en Monique vormen samen de directie van Zorglandgoed Groot Spriel. De dagelijkse leiding ligt in handen van het managementteam (MT). Naast Arnold en Monique bestaat dit (toekomstige) team uit de Manager Welzijn & Zorg en de HR-en officemanager.

De organisatie kent een zogenaamde platte structuur. Er is sprake van een open cultuur waarin medewerkers toegankelijk en aanspreekbaar zijn op hun gedrag. Gezamenlijk leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en zien we elke dag ruimte voor verbetering.

Medewerkers
Het team van professionals werkt vanuit verschillende disciplines: Welzijn & Zorg, Ontmoetingshuis (dagbesteding) en Facilitair. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het welzijn en het leefplezier van de gasten en bewoners van Zorglandgoed Groot Spriel. Ze doen hun werk gedreven en voelen zich betrokken bij het wel en wee van de bewoners, hun naasten en hun collega’s. De meesten werken 24 uur of meer in de week en zijn minimaal drie dagen in de week aanwezig. Dit versterkt de vertrouwensband tussen de bewoners en medewerkers.

Vrijwilligers
Onze organisatie kan niet zonder de inbreng van vrijwilligers. Zij zetten hun talenten in voor de bewoners en de gasten van het Woonzorghuis en het Ontmoetingshuis. Koken in het Ontmoetingshuis, samen wandelen, schilderen, muziek maken, voorlezen, gezelligheid. Er is ruimte voor ieders talent.

ArnoldSmall

Arnold Hoeve

Directeur
MoniqueSmall

Monique Hoeve

Directeur
Aline Strijk

Aline Strijk

Medewerker Ontmoetingshuis en dagbesteding

Ons team is groeiende en er zullen vanaf half november nieuwe functies beschikbaar komen. Hou daarom onze pagina met actuele vacatures in de gaten! Natuurlijk mag je ook altijd een open sollicitatie sturen naar contact@zorglandgoedgrootspriel.nl, onder vermelding van 'open sollicitatie'.