Is het iets voor jou om te werken op een prachtig Zorglandgoed? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij nemen het welzijn van onze gasten en bewoners als vertrekpunt in onze zorg en spreken daarom over welzijn en zorg. Eigen regie en autonomie van onze gasten en bewoners staan centraal.

De kernwaarden van de organisatie zijn Vriendelijk, Respectvol, Gastvrij en Betrokken. Alle disciplines binnen het Zorglandgoed dragen bij aan het welzijn van onze gasten en bewoners. Pas als alle disciplines het welzijn van onze gasten en bewoners hoog in het vaandel hebben staan, kan er sprake zijn van kwaliteit in het dagelijks leven van onze gasten en bewoners.

Het is voor jou vanzelfsprekend om:

  • De mogelijkheden en wensen van onze gasten en bewoners te erkennen en te respecteren.
  • Tijd en aandacht te geven aan de mens achter de dementie.
  • In teamverband een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van welzijn en zorg op ons Zorglandgoed.

Dan nodigen we je uit te solliciteren!

Wie zoeken wij:

  • Je beschikt over een diploma Helpende niveau 2 en haalt energie uit het begeleiden en ondersteunen van mensen met dementie.
  • Het aantal uren kan in onderling overleg bepaald worden.

Arbeidsvoorwaarden:
Zorglandgoed Groot Spriel is een kleinschalige organisatie waar we betrokken zijn, oog voor elkaar hebben en waar veel ruimte is voor jouw eigen inbreng.
Wij werken vanuit de cao VVT en natuurlijk ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. De inschaling is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Reageren of meer informatie?
Heb je belangstelling voor deze leuke uitdagende functie, maar wil je graag nog iets meer weten. Bel gerust even en vraag naar Monique Hoeve, 0341-820426.

Ben je overtuigd dat dit een functie is die bij je past? Stuur dan een motivatie en CV naar contact@zorglandgoedgrootspriel.nl

Als jouw motivatie ons aanspreekt en je de juiste ervaring meebrengt, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten over Zorglandgoed Groot Spriel?
Kijk op www.zorglandgoedgrootspriel.nl

Voel je van harte welkom!