Is het iets voor jou om te werken op een prachtig Zorglandgoed? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij nemen het welzijn van onze gasten en bewoners als vertrekpunt in onze zorg en spreken daarom over welzijn en zorg. Eigen regie en autonomie van onze gasten en bewoners staan centraal.
Wij werken in de dagelijkse praktijk met 10 klantbeloften vanuit Kwaliteit@. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van Zorglandgoed Groot Spriel.

Alle disciplines binnen het Zorglandgoed dragen bij aan het welzijn van onze gasten en bewoners.
Pas als alle disciplines het welzijn van onze gasten en bewoners hoog in het vaandel hebben staan, kan er sprake zijn van kwaliteit in het dagelijks leven van onze gasten en bewoners.

Herken je je in onze 10 klantbeloften en heb je het volgende in huis:

  • De mogelijkheden en wensen van onze gasten en bewoners te erkennen en te respecteren
  • Tijd en aandacht te geven aan de mens achter de dementie
  • In teamverband een bijdrage te leveren aan de kwaliteit op ons Zorglandgoed

Dan nodigen we je uit te solliciteren!

Je levert als kok een belangrijke bijdrage aan het welzijn van onze gasten en bewoners. We koken graag met mooie streekproducten en producten uit onze eigen moestuin. Je beschikt over afgeronde koksopleiding (niveau 3) en bent een zelfstandig werkende kok. Je bent in staat de keuken met de benodigde ondersteuning zelfstandig te runnen. Denk daarbij aan menuplanning, inkoop, financiële verantwoording, hygiëne, communicatie en personele planning. Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met onze doelgroep.
Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar zodat je een vertrouwd gezicht kunt worden voor onze gasten en bewoners.
Als jouw motivatie ons aanspreekt en je de juiste ervaring meebrengt, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Wij bieden je een afwisselende baan in een fijne werkomgeving.

Stuur je motivatiebrief en cv naar contact@zorglandgoedgrootspriel.nl

Meer weten? Kijk op www.zorglandgoedgrootspriel.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Naomi Schultz 0341-820426
Arnold Hoeve 06-12861400